Trädgårdsplanering med fasta priser

TRÄDGÅRDSPLANERING MED FASTA PRISER ÄR TRYGGT & ENKELT

NJUTA IDÉSKISS

Med fokus på form & struktur.

24.900 kr

TRÄDGÅRDSPLANERING BAS

Detaljerade växtförslag för trädgården. 

32.900 kr

TRÄDGÅRDSPLANERING KOMPLETT

Gediget material användbart vid anläggning.

42.900 kr

RÅDGIVNING

1,5 timme i din trädgård, här antecknar du själv. 

3.900 kr

NJUTA VÄXER!  Äntligen kan vi erbjuda trädgårdsanläggning även till våra privatkunder i Stockholm. Murar, stenläggning, snickeri, grävning, växtinköp & plantering. Professionellt utfört av våra duktiga medarbetare. Enkelt & tryggt! Kontakta oss i god tid med din förfrågan, vi blir snabbt uppbokade! 

Vi vet att en välplanerad trädgård blir både lättskött, vacker & funktionell. Oavsett om du har en liten radhustäppa eller en riktigt stor villaträdgård hjälper vi dig att ta fram en plan eller rådgivning på plats. Med våra fasta priser vet du vad det kostar redan från början! 

Hur ser din trädgård ut?

Har du en trädgård med krävande rabatter och svårskötta buskar utspridda på en trött gräsmatta? Kanske förra ägarna hade andra behov som inte alls passar din familj. Eller har du nyligen köpt hus och fått en leråker på köpet.

Oavsett om du ska anlägga en ny trädgård eller rusta upp en befintlig behöver du en plan för att inte fastna i ogenomtänkta lösningar som kan bli dyra. Växter tar lång tid på sig så du tjänar både tid och pengar om det blir rätt från början. Det handlar om att ta ett helhetsgrepp, ta fram en trädgårdsplanering som utgår från trädgårdens möjligheter och förutsättningar. Men framför allt utgå från de behov & önskemål ni har och skapa en lättskött trädgård som också  fungerar. Med en genomtänkt trädgårdsplanering får du en bra överblick och kan förverkliga ditt trädgårdsprojekt i den takt du själv bestämmer.

Vår styrka

Att få till en lättskött, vacker trädgård som faktiskt fungerar är inte helt lätt. Men just detta är Njuta Trädgårdsdesign bra på. Vi reder ut familjens olika behov och samlar konkreta, smarta lösningar i en tydlig trädgårdsplanering.

TRÄDGÅRDENS RUM

Det är lätt att glömma bort hemmets största rum - trädgården. Liksom inomhus är planlösningen i trädgården viktig. Det är många olika behov och funktioner som ska samsas. Genom att dela in trädgården i flera rum kan man skapa ombonade sittplatser, välkomnande entré, ordnade förvaringsytor, vindskydd och insynsskydd. Din trädgård är en del av ditt hem som upplevs under alla årstider, både inifrån och för besökare. Med vår Kompletta Trädgårdsplanering får du ett detaljerat underlag med allt det trädgården ska innehålla. [Komplett trädgårdsplanering]

NYBYGGNATION

Det finns mycket att vinna om man redan vid första spadtaget samtidigt planerar för trädgården. Maskiner på plats kan gräva gropar för träd & häckar, fylla & fördela massor. Förberedelser som blir kostnadseffektivt och du sparar mycket tid. Vi hjälper dig med en långsiktig plan som ger dig den trädgården du drömmer om! En bra start kan vara att börja med vår Idéskiss som sen kan fyllas på vartefter tomtens utvecklas. [Idéskiss]


Välkomnande entré
Välkomnande entré

ÖKA VÄRDET MED TRÄDGÅRDSSTYLING!

Ska du sälja din fastighet? Första intrycket säger allt. Öka värdet inför visningen med en prydlig trädgård. En välkomnande entré med snygga krukor, rengjorda fräscha plattor, rensade rabatter och klippta buskar gör stor skillnad. Vi ser till att din trädgård visar upp sin bästa sida när det är dags för visning så du kan få ut mesta möjliga av din försäljning! [läs mer om vår tjänst Trädgårdsstyling]


KONTAKTA OSS

Njuta Trädgård AB
Sjödalsvägen 23B
141 46 Huddinge


Tel: 0705-200 300
E-post:  info@njutatradgardsdesign.se