Proffs på planering av Brf & Gårdar

VI SKAPAR LÄTTSKÖTTA, VACKRA GÅRDAR

UTFORMNING & DESIGN

Vi planerar lättskötta, funktionella och trivsamma gårdar som också ökar trygghet och värde. Vi anstränger oss för att ta fram smarta lösningar, hållbara material, väl valda växtkombinationer och en ljussättning som gör gården välkomnande hela året. Slutresultatet blir en lättöverskådlig Gårdsritning som kan användas vid inköp och anläggning.

VÄXTINKÖP & PLANTERING

Vi köper in kvalitetsväxter från ledande grossister i rätt storlek och planterar dem på rätt sätt, på rätt plats. Givetvis med växtgaranti. Tryggt och enkelt för er.

ANLÄGGNING

I samarbete med skickliga anläggare genomför vi gårdsprojektet. Projektet kan vara litet som stort, från förnyelse av ytskikt eller renovering ner till bjälklag. Du får en helhetslösning där vår projektledare håller i hela uppdraget. Kontakta Fredrik på 0735-33 30 73.

SKÖTSEL

Låt oss sköta gården. Enstaka insatser eller löpande skötselavtal som håller gården fräsch hela året. Växter & gräsytor men även underhåll av andra ytor och material.

En välplanerad gård ökar både trivsel, trygghet och fastighetens värde.

 Njuta Trädgårdsdesign har sen verksamhetens start 2005 planerat och utvecklat bostadsgårdar och innergårdar med målsättning att skapa en hållbar, vacker och funktionell utemiljö. Projektet kan vara litet som stort. Att förnya innergården med små medel och mindre plånbok, eller ta ett helhetsgrepp när gården ska renoveras ner till bjälklag. Tillsammans med våra samarbetspartners kan vi sen genomföra gårdsprojektet. Helt enkelt - från idé till färdig gård!

Våra uppdragsgivare är bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och förvaltare. 

KONTAKTA OSS

Njuta Trädgård AB
Björkstigen 6
141 44 Huddinge


Tel: 0705-200 300
E-post: info@njutatradgardsdesign.se